🙏 Doneren

Wil je een donatie doen? Dat stellen wij zeer op prijs. Alvast hartelijk dank.

In tegenstelling tot de vele commerciële donatieplatforms berekenen wij:

  1. Géén percentage standaardkosten.
  2. Géén kosten per donatie.

Het volledige bedrag van uw keuze betreft dus een donatie aan het project van uw keuze.

Stichting MediaMundial heeft de ANBI-status. Wist je trouwens dat onder voorwaarden een donatie aan een ANBI aftrekbaar is van de aangifte inkomstenbelasting? Bereken hier hoeveel een gift aan MediaMundial je netto kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen.

Onze website maakt gebruik van de betaaldiensten van de Rabobank. Voor het afhandelen van je donatie word je straks doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank. Klik op de desbetreffende QR-code om door te gaan op je huidige apparaat of scan de QR-code met je telefoon of tablet. Je kunt momenteel de volgende donaties doen:


Scan of klik voor
algemene donatie

Bestuursleden en ambassadeurs zetten zich volledig vrijwillig in voor de doelstellingen van de stichting en krijgen geen financiële vergoeding. MediaMunddial voert veel operationele activiteiten in eigen beheer uit. Denk aan administratie en boekhouding, communicatie, websitebeheer en foto- en videografie. Hier tegenover staan zakelijke kosten die moeten worden gefinancierd, zoals bijvoorbeeld voorbereidings- en projectkosten, bankkosten, communicatie en internet. Met een algemene donatie helpt u deze kosten te financieren en draagt u bij aan de continuïteit van de stichting.


Scan of klik voor project Gambia

STAND
67%
STARTDOEL

Op de Tanji Lower Basic School werken aan het verbeteren/opknappen en realiseren van diverse faciliteiten, zoals het vergroten/opzetten van een mediatheek.

Doel: € 15000. Uitvoering 2023-2024.


Scan of klik voor project Ghana

STAND
99%
STARTDOEL

In samenwerking met de lokale gemeenschap van Assin-Nkran, Biblionef Ghana en de PREDIOS Group realiseert MediaMundial ‘NEA ONNIM’, een duurzame mediatheek op de Assin-Nkran / Ngresi District Assembly School.

Doel: (minimaal) € 30000. Uitvoering 2023-2024.
Groep Berk & Dirks – € 15000.
Wolfert Tweetalig – € 15000.


Partner

Voor het realiseren van onze doelstellingen werken we samen met verschillende maatschappelijke partners. Wil je ook partner worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Alternatieve bijdrage

Wil je als bedrijf of particulier een alternatieve bijdrage leveren? We horen je graag. Neem ook in dat geval even contact op via ons contactformulier.