🎈 St. Maarten ’23

SINT MAARTEN – Op 20 februari 2023 is MediaMundial met een groep van 26 leerlingen van de Wolfert van Borselen naar St. Maarten vertrokken. Op de Sr. Regina Primary School en de St. Dominic Primary School worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 20 februari en 3 maart.

PROJECTINFORMATIE

Doelstelling:

Op de Sr. Regina Primary School: de schooltuin verfraaien, een muurschildering aanbrengen, vloerspellen maken en muziekinstrumenten aanschaffen.

Op de St. Dominic Primary School: bibliotheekuitleensysteem ontwikkelen/organiseren, een computerhoek inrichten, een theatersfeer creëren in een specifieke ruimte, poppenhuis versieren, de personeelskamer upgraden.

Partner(s):

Geworven gelden:

€ 7890

AN Guilder15,38
CurrencyRate · EUR · 25 Feb 
CurrencyRate.Today
Check: 25 Feb 2024 20:05 UTC
Latest change: 25 Feb 2024 20:00 UTC
Disclaimers. This plugin or website cannot guarantee the accuracy of the exchange rates displayed. You should confirm current rates before making any transactions that could be affected by changes in the exchange rates.
You can install this WP plugin on your website from the WordPress official website: Exchange Rates🚀

ST. MAARTEN

St. Maarten bestaat uit een Nederlands en Frans deel. Het Nederlandse deel van Sint-Maarten is een autonoom land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het heeft een oppervlakte van 34 km² en rond de 46.800 inwoners (2023). De hoofdstad is Philipsburg, de officiële munteenheid is de Nederlands- Antilliaanse gulden , maar er wordt ook veel betaald met de Amerikaanse dollar. Het grootste gedeelte van de inwoners is te vinden rond de hoofdstad en de kust. De voertaal op het hele eiland is Engels. Ook wordt Frans, Nederlands, Spaans, Papiamento en Frans Patois gesproken (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, 2023).

2023

Dit project is in 2023 van start gegaan en uitgevoerd. We zijn in gesprek over een eventueel vervolg.

VIDEO 2023

FOTO’S 2023

STATUS: AFGEROND.

Realisatie
100%