Samenwerkingspartners

Voor het realiseren van onze doelstellingen werken we samen met verschillende maatschappelijke partners. Op deze pagina vind je een overzicht van onze belangrijkste partners.

Wil je ook partner worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Biblionef

Het doel van Biblionef is om alle kinderen, ongeacht hun persoonlijke omstandigheden, op jonge leeftijd te laten ontdekken hoeveel plezier en vreugde lezen kan geven, en hen zo voor de rest van hun leven tot enthousiaste lezers te maken. Biblionef werkt nauw samen met scholen die over onvoldoende middelen beschikken, en met plaatselijke bibliotheken die oftewel te ver liggen van een openbare bibliotheek, of die gewoonweg niet genoeg middelen hebben voor de aanschaf van nieuwe boeken.

Kairoh Garden Foundation

Het belangrijkste doel van Kairoh Garden Foundation (voorheen: Work in Company) is om verschillende werelden met elkaar te verbinden. Kairoh Garden Foundation krijgt vaak verzoeken uit de Gambiaanse gemeenschap. Mensen zoeken hulp bij bijvoorbeeld het repareren van hun hek of het aanleggen van een gemeenschappelijke tuin. Kairoh Garden Foundation maakt een selectie van projecten. waaraan zij bijdragen. Deze selectie wordt toegepast, omdat niet alle projecten daadwerkelijk bijdragen โ€‹โ€‹aan de ontwikkeling van Gambia. De projecten van Kairoh Garden Foundation ondersteunen realistische onafhankelijkheid.

Phundundu Foundation

Phundundu Foundation streeft ernaar een leidend instituut te zijn in empowerment van de lokale bevolking door duurzaam gebruik van de leefomgeving en natuurlijke bronnen met een direct positief effect op de biodiversiteit.

PREDIOS GROUP

PREDIOS is een Ghanees bedrijf met een groeiende reputatie, met een breed scala aan projecten, dat uitgebreide adviesdiensten aanbiedt op het gebied van architectuur, engineering en kostenbeheer. Als one-stop-adviesbureau biedt PREDIOS betrouwbare totaalprojectoplossingen of selectieve professionele diensten vanuit zijn multidisciplinaire capaciteiten om op unieke wijze aan projectvereisten te voldoen.

ReadSpeaker

ReadSpeaker is een wereldwijde tekst-naar-spraakspecialist en biedt tientallen talen en levensechte stemmen. Met behulp van de nieuwste generatie Deep Neural Network Network (DNN) technologie garandeert ReadSpeaker de hoogst haalbare kwaliteit. ReadSpeaker, een dochterbedrijf van de Memory Disk Division (MD) van het HOYA concern, is gevestigd in 15 landen en levert aan meer dan 10.000 klanten in 70 landen, waarvoor alle state-of-the-art technologieรซn van HOYA worden ingezet. ReadSpeaker webReader maakt onze content toegankelijker, de interactie met onze webcontent persoonlijker en biedt belangrijke tools die de leesvaardigheid positief kunnen beรฏnvloeden.

Stichting Gaan en Doen

Het algemene doel van de stichting is het ter plaatse ondersteunen van de lokale bevolking in Ethiopiรซ op allerlei gebieden. Middels acties en sponsoren wordt geld ingezameld om kleine en grote projecten te organiseren en te ondersteunen. Denk hierbij aan het organiseren van workshops op verschillende vakgebieden om de lokale bevolking iets te leren waar ze zelf mee verder kunnen.

Stichting Schoolhulpproject Suriname

Het belangrijkste doel van de stichting is om de omgeving waarin Surinaamse kinderen zich voorbereiden op de toekomst naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen. Stichting Schoolhulpproject Suriname draagt eraan bij dat Surinaamse lagere scholen aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen als bijvoorbeeld in Nederland.

We Play

We Play ondersteunt wereldwijd lokale speelinitiatieven die tot doel hebben veilige, toegankelijke, milieuvriendelijke en duurzame speelplekken te ontwikkelen op basis van de behoeften van kinderen en de betrokkenheid van de gemeenschappen waarin ze leven. We Play monitort en evalueert actief de projecten die het ondersteunt. Tot de samenwerkingspartners van We Play behoren speeltuinexperts, lokale gemeenschappen, basisorganisaties en diasporagroepen. We Play gelooft dat ieder kind een veilige plek verdient en nodig heeft om te spelen en te genieten van zijn kinderjaren. We Play heeft de afgelopen jaren een speeltuinproject in Sierra Leone, West-Afrika, ondersteund en is momenteel bezig met de ontwikkeling van nieuwe speelruimte-initiatieven in Ghana en Kenia.

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen zet zich al 65 jaar in voor een wereld zonder armoede. Wilde Ganzen ondersteunt initiatieven met kennis, een sterk netwerk en geld. Wilde Ganzen steunt ieder jaar honderden projecten in tientallen landen. Deze projecten worden altijd opgezet door Particuliere Ontwikkelingsorganisaties (POI) uit Nederland samen met Lokale Partnerorganisaties (LPO) in het land waar het project plaats vindt. Ieder project dat Wilde Ganzen steunt pakt de diepere oorzaken van armoede aan en helpt de mensen in de buurt vooruit. Projecten die vrouwen, kinderen en mensen met een beperking vooruit helpen krijgen bij Wilde Ganzen extra aandacht, omdat deze groepen vaak het meest kwetsbaar zijn.