๐Ÿ“ฃ Doneer nu!

ROTTERDAM – In 2023/2024 gaat รฉรฉn team bijdragen aan het project TANJI Lower Basic School in Gambia. De komende periode zetten de leerlingen van het Wolfert Tweetalig uit Rotterdam zich in voor de fundraising. Zij zijn inmiddels gestart. Doel (minimaal): โ‚ฌ 15.000. Check nu hoe jรญj mee kunt helpen het verschil te maken!

Het project is een vervolg op het Gambia 2018-2020 project en kent verschillende doelstellingen:

  1. Schoolmeubilair: kapot meubilair repareren en extra meubilair maken. Het huidige meubilair is onvoldoende waardoor kinderen samen op een stoel moeten zitten.
  2. Uitbreiding van de bibliotheek; dit is nu een krappe ruimte waar maximaal 20 kinderen tegelijk in kunnen, terwijl de klassen 50 kinderen tellen.
  3. Verven en decoreren omheining (binnen en buitenkant).
  4. Aanleggen van een playground op het schoolplein. Dit is nu een kale zandvlakte.
  5. Aanleggen omheining van de schooltuinen.

FOTO’S 2023

Voor het realiseren van de met de Tanji Lower Basic School geformuleerde doelstellingen van dit project is natuurlijk geld nodig. Via verschillende acties brengen we samen de benodigde financiรซn bij elkaar. In 2024 reist de groep leerlingen inclusief begeleiding van MediaMundial af om ook zelf fysiek bij te dragen aan de realisatie van dit project. De reis en het verblijf aldaar betalen de deelnemers zelf. Donaties komen dus geheel ten goede aan het project!

Help jij ook mee het verschil te maken? Doneer nu!