📣 Doneer nu!

ROTTERDAM – In 2023/2024 gaan twee teams bijdragen aan het project NEA ONNIM in Ghana. Groep Berk & Dirks en het Wolfert Tweetalig Rotterdam hebben beide een groep samengesteld. De komende periode zetten zij zich in voor de fundraising. Groep Berk & Dirks is hiermee inmiddels gestart. Gezamenlijk doel (minimaal): € 30.000. Check nu hoe jíj mee kunt helpen het verschil te maken!

Voor de realisatie van de mediatheek is natuurlijk geld nodig. Via verschillende acties brengen we met elkaar de benodigde financiën bij elkaar. In 2024 reizen beide groepen af om ook fysiek bij te dragen aan de realisatie van dit project. De reis en het verblijf aldaar betalen de deelnemers zelf. Donaties komen dus geheel ten goede aan het project!

Hieronder een overzicht van de verschillende fundraising acties. Je kunt ook een bijdrage leveren door via deze website te doneren. Help jij mee het verschil te maken? Samen schrijven we een nieuw verhaal!

NEA ONNIM – de mediatheek

In samenwerking met de lokale gemeenschap van Assin-Nkran, Biblionef Ghana en de PREDIOS Group realiseert MediaMundial ‘NEA ONNIM’, een duurzame mediatheek op de Assin-Nkran / Ngresi District Assembly School. Dit gebouw is ontworpen met een sterke nadruk op duurzaamheid door het gebruik van lokale hulpbronnen en materialen en omvat een reeks groene bouwtechnieken, waaronder het gebruik van constructiemethoden met geramde aarde, het benutten van zonne-energie via zonnepanelen op het dak, de maximalisatie van natuurlijke verlichting met dakramen en het opvangen van regenwater voor hergebruik en optimalisatie.

NEA ONNIM – HET GEBOUW

DE NGRESI DISTRICT ASSEMBLY SCHOOL

SAMENWERKING BIBLIONEF GHANA

MEER OVER NEA ONNIM

👉 Alles over het project NEA ONNIM

👉 In gesprek in Ghana

👉 Initiatiefreis Ghana